Hem > Om oss

Välkommen till Danmarkguiden

Danmark är ett av svenska folkets favoritresmål. Enligt Danmarks Turistråd går så mycket som var fjärde svensk utlandsresa till den lilla önationen i väster.

Det är ju statistik som talar för sig själv. Danmark förknippas med gemyt, fina stränder, god öl (och låga alkoholpriser), design i världsklass och bra fotboll. Men det är ju bara ett skrap på ytan. Man får inte heller glömma det trevliga och gästvänliga folket, som är en starkt bidragande orsak till att landet är så dejlie...

Danmarkguiden är till för dig som vill ha ut mesta möjliga av din resa till Danmark. Här hittar du praktisk information som kan vara oumbärlig; fakta, kartor, färdvägar och restips. Och inte minst massor av inspiration. Men det bästa rådet är nog att du inte ska planera för mycket innan du reser. Ta dagen som den kommer, ge dig tid för avstickare. Det blir mycket roligare så!

Danmarkguiden är helt fristående och oberoende guide om Danmark. Sajten drivs privat, det finns inget företag bakom. All information på Danmarkguiden bygger helt på egna erfarenheter och upplevelser. Alla åsikter och utlåtanden, tips och rekommendationer är personliga.

Tänk på att saker och ting förändras. Vi kan inte ta ansvar för ev. felaktig inormation. Hör gärna av dig om du hittar något som inte stämmer.

Danmarkguiden.se

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har frågor om Danmarkguiden.se. Så här kommer du i kontakt med oss


Copyright

Allt innehåll under domänen Danmarkguiden.se är skyddat av upphovsrätt. Det är inte tillåtet att sprida text eller bilder vidare utan tillstånd.


Länka till oss

Vi blir jätteglada om du vill lägga in en länk till Danmarkguiden.se på din egen sida.


Information om cookies

Cookies används för närvarande inte på den här sajten.


Copyright © Danmarkguiden.se 2019. All rights reserved. | Om Danmarkguiden