Välkommen!

Danmark är ett av svenska folkets favoritresmål. Enligt Danmarks Turistråd går så mycket som var fjärde svensk utlandsresa till den lilla önationen i väster.

Siffrorna ovan talar för sig själva och är egentligen ingen stor överraskning. Danmark förknippas med gemyt, fina stränder, god öl (och låga alkoholpriser), design i världsklass och bra fotboll. Men det är ju bara ett skrap på ytan.

Man får heller inte glömma alla trevliga och gästvänliga danskar, som kanske är den största anledningen till att landet är så dejlie...

Sevärdheter och utflykter

Danmarkguiden är till för dig som vill ha ut mesta möjliga av din resa till Danmark. Här hittar du infromation om sevärdheter och utflykter samt massor av praktisk information som kan vara oumbärlig; fakta, kartor, färdvägar och restips. Och inte minst massor av inspiration.

Det bästa rådet är nog att du inte ska planera för mycket innan du reser. Ta dagen som den kommer, ge dig tid för avstickare och stanna länge när du hitta de där riktiga guldkornen. Det blir mycket roligare så!

Oberoende guide

Danmarkguiden är helt fristående och oberoende guide om Danmark. Sajten drivs privat, det finns inget företag bakom. Informationen på Danmarkguiden bygger på egna erfarenheter och upplevelser. Alla åsikter och utlåtanden, tips och rekommendationer är personliga.

OBS! Tänk på att saker och ting förändras. Vi kan inte ta ansvar för ev. felaktig inormation. Hör gärna av dig om du hittar något som inte stämmer.

Danmarkguiden.se

Kontakta oss
Hör gärna av dig om du har frågor om Danmarkguiden.se. Här kommer du i kontakt med oss.
Copyright
Allt innehåll under domänen Danmarkguiden.se är skyddat av upphovsrätt. Det är inte tillåtet att använda eller sprida text eller bilder vidare utan tillstånd.
Länka till oss
Du får gärna länka till Danmarkguiden.se på din egen sida, blogg, Facebook, Instagram etc.
Information om cookies
Cookies används för närvarande inte på den här sajten. Det kan dock användas av de annonsnätverk som vi samarbetar med för att visa annonser på sidorna.